Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Články uživatelky marta

Vložit článek

Schválené články

Plavání s miminkem

Plavání s miminkem
25. 09. 2012 Cvičení
Plavání kojenců je úžasný zážitek nejen pro miminko, ale také pro maminku a tatínka. Zpestřuje …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí kuřecího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí  kuřecího masa
13. 09. 2012 Škola vaření
Kuřecí maso patří v české kuchyni mezi nejoblíbenější. Drůbeží maso je křehké a lehce stravitelné. …více»

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa
11. 09. 2012 Škola vaření
Bylinky dodávají masu nejen výtečnou chuť, ale také krásnou vůni. Na dochucení masa můžeme použít …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa
7. 09. 2012 Škola vaření
Hovězí maso je velice oblíbená potravina. V obchodě ho můžeme koupit v různých kuchyňských …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů …více»

Praktické tipy na úklid spíže

Praktické tipy na úklid spíže
31. 08. 2012 Domácnost
Spíže je chladná místnost v bytě, která slouží pro skladování potravin. V dřívějších dobách spíž …více»

Selhání ledvin - příčiny a rady

Selhání ledvin - příčiny a rady
30. 08. 2012 Nemoci
Ledviny slouží člověku jako filtr krve. Očišťují krev od jedovatých látek a léků, které musí být …více»

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?
28. 08. 2012 Škola vaření
Zmrzlina je výborný mražený krém, který je velice oblíbený. Příjemně nás osvěží nejen v horkých …více»

Báječná dovolená v Jižní Francii

Báječná dovolená v Jižní Francii
28. 08. 2012 Vaše tipy
Naše letošní dovolená směřovala poprvé na Azurové pobřeží - Francouzskou riviéru. Na dovolenou …více»

Jak na odstáté uši u dětí?

Jak na odstáté uši u dětí?
27. 08. 2012 Nemoci
Odstávající uši jsou jednou z nejběžnějších kosmetických vad. Odstáté boltce má spousta dětí, které …více»

Jak vyrobit kečup?

Jak vyrobit kečup?
24. 08. 2012 Škola vaření
Kečup je hustá zeleninová omáčka, vyrobená z rajčat, koření a dalších přísad. Konzumuje se s …více»

Zajímavé akce na hradech ve druhé půlce srpna

Zajímavé akce na hradech ve druhé půlce srpna
15. 08. 2012 Kultura
Konec prázdnin je ideální příležitostí pro rodinné výlety, které spojují příjemné cestování s …více»

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás
13. 08. 2012 Škola vaření
Maso je velice oblíbená potravina, která se stala pro své výborné chuťové vlastnosti nedílnou …více»

Broskev obecná a její sestra nektarinka

Broskev obecná a její sestra nektarinka
9. 08. 2012 Zahrádka
Broskvoň obecná je opadavý menší strom, s bohatou korunou, který dorůstá do výšky 8 m. Kvete v …více»

Ledvinové kameny - léčba, příznaky, předcházení

Ledvinové kameny - léčba, příznaky, předcházení
31. 07. 2012 Nemoci
Ledvinové kameny jsou tvořeny nahromaděním minerálních solí, které se mohou usazovat kdekoliv v …více»

Koření kurkuma neboli indický šafrán

Koření kurkuma neboli indický šafrán
27. 07. 2012 Škola vaření
Koření kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Je …více»

Meruňka obecná nejen v kuchyni

Meruňka obecná nejen v kuchyni
26. 07. 2012 Zahrádka
Meruňka obecná je menší strom dorůstající do výšky 5 metrů. Daří se mu dobře v teplejších oblastech. …více»

Josta - kříženec černého rybízu a srstky angreštu

Josta - kříženec černého rybízu a srstky angreštu
24. 07. 2012 Zahrádka
Josta je kříženec černého rybízu a srstky angreštu. V dnešní době existuje řada kultivarů. Vzhledově …více»

Péče o zeleninové záhony v létě

Péče o zeleninové záhony v létě
20. 07. 2012 Zahrádka
Léto je bohaté na dary přírody. Právě v tomto období musíme věnovat zeleninovým záhonům dostatečnou …více»

Vařená zelenina a další způsoby přípravy

Vařená zelenina a další způsoby přípravy
16. 07. 2012 Škola vaření
Správně uvařená zelenina je ta, která se vaří jen po nezbytně dlouhou dobu. Při krátké době vaření …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !